Πολάκης: Καμπουράκη, με σιχάματα και σκουπίδια ασχολούμαι μία φορά
Σκληρή κόντρα μέσω Διαδικτύου

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Καμπουρακη,με σιχαματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολουμαι ΜΙΑ φορα.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ” σου», αναφέρει σε έντονο ύφος ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας:

«Ψευτιες ανακατεμενες με μετανοια ,θλιψη και καλα για το “λάθος”σου, μίσος ,Χολη και ζήλεια για μένα …Πολλα λόγια για να δικαιολογησεις τη νεα αργομισθια ,την οποια εγκαινιασες με το ρατσισμο απεναντι στους τυφλους..Παρτο χαμπαρι,οσο ψηλα και να κοιταξεις δεν μπορεις ουτε να με δεις. Ευτυχως για σενα το καταλαβες νωρις και δεν σιμωνεις στα Χανια ,ως υποψηφιος βουλευτης γιατι μετα θαμοιαζε η οψη σου με το καρβουνο της ψυχης σου απο το μαυρισμα που θα παθαινες …».

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή των Καμπουράκη-Χατζή, «Ακραία φαινόμενα», στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο, με το χοντροκομμένο αστείο του Δημήτρη Καμπουράκη που εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά στο πλατό μετά από επέμβαση στα μάτια και τον συμπαρουσιαστή του Τάκη Χατζή που έσπευσε να κάνει χιούμορ ψάχνοντας τα ψιλά του για να δώσει στον …«τυφλό» συνάδελφό του.

Ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε μέσω Facebοok τους δημοσιογράφους «σιχάματα της κοινωνίας και της δημοσιογραφίας».

Πηγή: newsbeast.gr