Champions League: Σφραγίζονται τα δύο πρώτα «εισιτήρια» για τα ημιτελικά

Γιουβέντους-Άγιαξ και Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το αποψινό… μενού

Οι πρώτες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης διεξάγονται απόψε σε Βαρκελώνη και Τορίνο, με τα πρώτα «εισιτήρια» για τους ημιτελικούς του Champions League να ξεκαθαρίζουν σε ποια… χέρια θα καταλήξουν.

Η Μπαρτσελόνα, δίχως να παίξει κάτι ιδιαίτερο στο «Ολντ Τράφορντ», πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 στο Μάντσεστερ, στο πρώτο ματς με τη Γιουνάιτεντ, για να δώσει άλλη μια δύσκολη αποστολή στο σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον επαναληπτικό (22:00, CosmoteSport 2). Ο Νορβηγός κόουτς είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται πολύ απέναντι στη Γουέστ Χαμ το περασμένο Σάββατο, όμως, ποντάρει στον… φόβο των «μπλαουγκράνα» για την ψυχή που μπορεί να βγάλει και φυσικά στην παρουσία του Σερ Άλεξ που -όπως και στο Παρίσι, έτσι και απόψε- βρίσκεται στην Καταλονία για τη ρεβάνς, με σκοπό να δείξει στους παίκτες της ομάδας πως όλα μπορούν να συμβούν. Εκτός για τους Άγγλους είναι οι Μπαϊγί, Ερέρα και Βαλένσια, καθώς και ο τιμωρημένος ο Σο, ενώ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αμφίβολος είναι ο Βερμάελεν.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, στην Ιταλία (22:00, CosmoteSport 1), ο μαχητικός και… αντιδραστικός Άγιαξ, που καταφέρνει να διατηρηθεί στην κορυφή της Eredivisie, κάνοντας την ανατροπή στη βαθμολογία, θέλει να αποδείξει και απέναντι στη Γιουβέντους πως κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η επιτυχία στους «16» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ολλανδική ομάδα ισοφάρισε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι του Άμστερνταμ και φιλοξενείται απόψε από τους «μπιανκονέρι», που ηττήθηκαν από τη Σπαλ (2-1) παίζοντας με… τα δεύτερα στο πρωτάθλημα (ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο) και προφύλαξαν παίκτες για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League. Δίχως Μάντζουκιτς, Κιελίνι και Κάσερες η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, οι Μπαντέ (τραυματίας) και Ταλιαφίκο (τιμωρημένος) θα λείψουν από τον Έρικ Τεν Χάαγκ, ενώ ο Ντε Γιόνγκ έδιωξε τις αμφιβολίες παρουσίας του μετά τον τραυματισμό αποκόμισε στο ματς με την Εξέλσιορ.

Πηγή: newsbeast.gr