Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Γιοβάνοβιτς – «Να τον φέρουμε στην κορυφή»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι οριστικά προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο να σχεδιάζει ήδη την επόμενη ημέρα στο Τριφύλλι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με το σέρβο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού.

Ο 58χρονος κόουτς είχε πολύωρη συνάντηση επί ελληνικού εδάφους τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Γιοβάνοβιτς, που είχε δεχτεί κρούση από τους Πράσινους και πριν από μερικούς μήνες, παρακολουθούσε την ομάδα και είχε παρατηρήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, γνωρίζοντας σχεδόν τα πάντα για το σύλλογο και το ρόστερ.

Μάλιστα, στις πρώτες του κουβέντες για τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε με μεγάλο σεβασμό, λέγοντας ότι το Τριφύλλι είναι κορυφαία ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κορυφαίο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά» ήταν κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιοβάνοβιτς συνομίλησε το διήμερο αυτό περισσότερες από δέκα ώρες face to face με τον Αλαφούζο, με τους δύο άνδρες να τα βρίσκουν και να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη ημέρα.

Από εκεί και πέρα, Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζος είχαν ανοιχτή γραμμή και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ο Σέρβος ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μάλιστα σήμερα το πρωί «γνώρισε» τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και τη Λεωφόρο, ενώ θα πάει για λίγες μέρες στην Κύπρο και από 1/6 αναλαμβάνει και επισήμως το τιμόνι του Παναθηναϊκού.

Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στο πλευρό του στον Παναθηναϊκό τρεις δικούς του συνεργάτες, ενώ έχει ήδη μια άποψη για τις ανάγκες της ομάδας και τις ανοιχτές υποθέσεις στο ρόστερ.

in.gr