NBA: Σάρωσε ο Αντετοκούνμπο βάζοντας ξανά στο κόλπο τους Μπακς

Με έναν εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο που μέτρησε 33 πόντους και 14 ριμπάουντ, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 86-83 των Μπρούκλιν Νετς και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά, μπαίνοντας και πάλι στο… κόλπο της πρόκρισης!

Οι Μπακς έχουν σφυγμό! Σε ένα ματς με πολλές εντάσεις, οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν… ανάσα, καθώς επικράτησαν με 86-83, μείωσαν σε 2-1 τη σειρά και έδειξαν πως δεν έχουν φτάσει μέχρι εδώ για να πέσουν εύκολα.

Μεγάλος Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμη μία φορά, καθώς ο Greek Freak ήταν καταλυτικος για τα «ελάφια», ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 33 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ συγκλονιστικός ήταν και ο Κρις Μίντλετον που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του της σεζόν, μετρώντας 35 πόντους και 15 ριμπάουντ!

Σε μεγάλη βραδιά και ο Κέβιν Ντουράντ για τους Νετς, ωστόσο έπαιζε σχεδόν μόνος του και δεν κατάφερε εν τέλει να δώσει την τρίτη νίκη της σειράς στην ομάδα του…

Καλύτερα μπήκαν στο παιχνίδι οι Μπακς του Γιάννη που προηγήθηκαν με 9-0, πριν φτάσουν το σκορ στο 30-9 (!), με τους Αντετοκούνμπο και Μίντλετον να σκοράρουν από 15 πόντους ο καθένας!

Οι Νετς ωστόσο ξύπνησαν και μείωσαν τη διαφορά, με τον Ντουράντ να κυριαρχεί και τη διαφορά να πέφτει στους 3 πόντους στη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε τα «ελάφια» μπροστά με 45-42…

Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, με τις δύο άμυνες να μονομαχούν, ενώ δεν έλειψαν τα νεύρα και  οι εντάσεις, με την κατάσταση να φτάνει μέχρι και σε… κόκκινα επίπεδα μεταξύ του Ντουράντ και του Τάκερ!

Οι Νετς κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 64-65, λίγο πριν το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, ωστόσο οι Μπακς βρήκαν τρόπους να βγουν και πάλι μπροστά και να κλείσουν εν τέλει την περίοδο με σκορ 67-65.

Ο KD μίλησε εκεί που έπρεπε και με επτά συνεχόμενους πόντους έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Μπρούκλιν με 80-83 λίγο πριν από τη λήξη, ωστόσο κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Μίντλετον, με τον γκαρντ των Μπακς να σκοράρειτους τέσσερις από τους τελευταίους έξι πόντους και να δίνει τελικά τη νίκη στην ομάδα του Μιλγουόκι, που έφτασε σε τεράστια νίκη και μείωσε σε 2-1 τη σειρά.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-11, 45-42, 67-65, 86-83 

in.gr