ΣΥΡΙΖΑ: κ. Χαρδαλιά ποιος είναι ο «μεγάλος» που έδωσε εντολή να μπουν στη χώρα ασθενείς χωρίς έλεγχο;

Ο ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα κάνει λόγο για αριστολογίες και σπασμωδικές κινήσεις, σχολιάζοντας τη διάψευση του δημοσιεύματος της ΕΦ.ΣΥΝ από τον κ. Χαρδαλιά καθώς και τις μηνύσεις και αγωγές, και ρωτάει αν είναι αληθινά ή ψεύτικα τα sms των αξιωματικών της Πολιτικής Προστασίας του αεροδρομίου που επικαλούνται εντολή του

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της εισόδου στη χώρα παιχτών της Φενέρμπαχτσέ χωρίς υγειονομικό έλεγχο και ρωτάει τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη «ποιος είναι ο «μεγάλος» που έδωσε εντολή να μπουν στη χώρα ασθενείς χωρίς έλεγχο;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα κάνει λόγο για αριστολογίες και σπασμωδικές κινήσεις, σχολιάζοντας τη διάψευση του δημοσιεύματος της ΕΦ.ΣΥΝ από τον κ. Χαρδαλιά καθώς και τις μηνύσεις και αγωγές, και θέτει τέσσερα ερωτήματα μεταξύ των οποίων αν είναι αληθινά ή ψεύτικα τα sms των αξιωματικών της Πολιτικής Προστασίας του αεροδρομίου που επικαλούνται εντολή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Αντί για αοριστολογίες, επιθέσεις και σπασμωδικές κινήσεις, περιμένουμε από τον κ. Χαρδαλιά να δώσει άμεσα συγκεκριμένες απαντήσεις:

»1. Είναι ψεύτικα ή αληθινά τα sms των αξιωματικών της Πολιτικής Προστασίας του αεροδρομίου, που επικαλούνται εντολή του για να περάσουν χωρίς έλεγχο εμπύρετα μέλη της αποστολής της Φενερμπαχτσέ, λίγο πριν την επιβολή του δεύτερου λοκντάουν;

»2. Εάν είναι αληθινά, αλλά παρόλα αυτά ισχυριζεται ότι το περιεχόμενό τους είναι αναληθές, τότε περιμένουμε να καταθέσει άμεσα μήνυση εναντίον των υπευθύνων αξιωματικών και να παρέμβει εισαγγελέας για να ανοίξουν άμεσα τα κινητά τους τηλέφωνα.

»3. Ποιος είναι ο «μεγάλος» που έδωσε «εντολή να περάσουν χωρίς έλεγχο», αφού «έχει ενημερωθεί η ηγεσία»; Αν ο «μεγάλος» δεν είναι ο κος Χαρδαλιάς, τότε ποιος είναι; Μήπως κάποιος ακόμη πιο ψηλά στη κυβερνητική ιεραρχία;

»4. Τέλος περιμένουμε από τον κο Χαρδαλιά, πολιτικό προϊστάμενο των εν λόγω αξιωματικών να απαντήσει αν είναι εν γνώση του ότι κρατικοί αξιωματούχοι και συνεργάτες του μιλούν σε «πακιστανικά» τηλέφωνα για υπηρεσιακά θέματα. Ποιος ο λόγος, από ποιους φυλάγονται και ποιες οι παράνομες πράξεις που θέλουν να κρύψουν;».

in.gr