Ολυμπιακοί Αγώνες – Τρία νέα κρούσματα στην ελληνική αποστολή

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Δυστυχώς ο κορωνοϊός «νίκησε» την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε χθες (02/08) ακόμα τρεις αθλήτριες βρέθηκαν θετικές.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε. Οι τρεις αθλήτριες θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

ot.gr