Η παιδική παράσταση «Το Ασχημόπαπο» σε Λεβίδι, Ρίζες και Ελαιοχώρι

Η Παιδική Σκηνή του Φώτη Σπύρου παρουσιάζει «Το Ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε τρεις παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο, στον Δήμο Τρίπολης, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2021.

Ένα διαχρονικό παραμύθι για τη διαφορετικότητα, την αυτογνωσία, τη δύναμη να ξεπερνάς  τις δυσκολίες, να προχωράς  και να ξαναβρίσκεις την κρυμμένη δύναμη του Εαυτού σου!

Γιατί το θέατρο είναι ένα μαγικό υπερβατικό ταξίδι!

Με την παράσταση αυτή, οι συντελεστές επέλεξαν να μας «ταξιδέψουν», στην μακρινή, άγνωστη, Ήπειρο της Αφρικής, με τις ιδιαίτερες λικνιστικές μουσικές, τα έντονα χρώματα, τα υπέροχα παραδείσια πουλιά που μιλάνε… ενώ ακούγονται οι βρυχηθμοί των άγριων ζώων που πλησιάζουν στις τροπικές λίμνες της για να ξεδιψάσουν…

Όλο το μυστήριο της άγριας φύσης, που συνθέτει αυτούς τους σαγηνευτικούς ήχους, που μας παρασύρει στον ρυθμό του, ακολουθώντας την μεταμόρφωση ενός ασχημόπαπου στην πορεία του να γίνει ένας υπέροχος κύκνος!

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  • Πέμπτη 5/8/2021 – Λεβίδι – Γήπεδο μπάσκετ, κάτω από τον Άγιο Γεώργιο- ¨ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ¨ παιδική παράσταση Φώτη Σπύρου. Ώρα έναρξης 7:00  μ.μ. Ελεύθερη είσοδος.
  • Παρασκευή 6/8/2021 – Σχολείο Ριζών Τεγέας -¨ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ¨ παιδική παράσταση Φώτη Σπύρου 7:00 μ.μ. Ελεύθερη είσοδος.
  • Σάββατο 7/8/2021 – Πλατεία Ελαιοχωρίου – ¨ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ¨ παιδική παράσταση Φώτη Σπύρου 7:00 μ.μ. Ελεύθερη είσοδος.