ΣΥΡΙΖΑ – Αμετανόητος ο Μητσοτάκης, συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα όσα υποστήριξε στο μήνυμά του για τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

Στο επίκεντρο της πολιτικής κριτικής βρίσκονται οι χειρισμοί της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με τον πρωθυπουργό στο μήνυμά του να αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και να ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για τις αδυναμίες που υπήρξαν.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία», τονίζοντας πως «για άλλη μια φορά, με την τραγωδία σε εξέλιξη, μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες».

«Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στην μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές» προσθέτει η Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας πως όλοι παρακολουθούσαν την κατάρρευση σε απευθείας μετάδοση στις τηλεοράσεις.

«Ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος τη πιστεύει» συμπλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, αναφέροντας πως «είπε για τυχόν αστοχίες -ούτε μία όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση ο πρωθυπουργός ήταν «με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος». «Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουν πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας» κατέληξε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

in.gr