Λάουρα Νάργες – Ποζάρει με καυτό μπικίνι και προκαλεί εγκεφαλικά – Πώς κατάφερε να χάσει 18 κιλά

Η τελευταία ανάρτηση της Λάουρα Νάργες μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για δυο λόγους:

Πρώτον, η εικόνα μιλά από μόνη της και το κορμί της είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητο.

Και δεύτερον, η όμορφη Λάουρα μας ενημέρωσε στη λεζάντα ότι έχει χάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 18 ολόκληρα κιλά μέσα σε επτά μήνες, εξηγώντας μάλιστα και πώς τα κατάφερε.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως ότι όσο κι αν μας εντυπωσιάζουν οι αναλογίες της, το πρόγραμμα που περιγράφει μοιάζει με άθλο – οπότε προς το παρόν θα μείνουμε στο να τη χαζεύουμε.

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι είχε και τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού, που τη βοήθησε να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα.

Η Λάουρα Νάργες έγραψε:

«-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου – για 10 δεύτερα βέβαια μόνο 😵🤪), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό ☺️).

»Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια! 👊🏼 Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;! Καλό μήνα 🥰».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή in.gr