Ζευγάρι πέθανε με διαφορά ωρών από κοροναϊό – Διασωληνωμένος ο γιος – Κανείς δεν είχε εμβολιαστεί

Πληθαίνουν τα περιστατικά θανάτων από κοροναϊό ανεμβολίαστων πολιτών.

Για τις πολλές πιθανότητες βαριάς νόσησης από κοροναϊό με κακή εξέλιξη της νόσου, προειδοποιούν εδώ και πολύ καιρό οι επιστήμονες απευθύνοντας έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν. Κάποιοι ωστόσο επιμένουν να τους αγνοούν και τώρα έρχεται η ίδια η πραγματικότητα να αποδειξει με τον πιο σκληρό τρόπο την ορθότητα των λεγομένων των ειδικών.

Τα περιστατικά θανάτων από κοροναϊό ανεμβολίαστων πολιτών πληθαίνουν επικίνδυνα, όπως και των ανεμβολίαστων που νοσούν και χρειάζονται διασωλήνωση ακόμη και όταν είναι νέοι σε ηλικία, αφού η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ επικίνδυνη και για τους νέους.

Στις παραπάνω θλιβερές λίστες ήρθαν να προστεθούν τα ονόματα μιας οικογένειας από την Λάρισα με τους δύο ηλικιωμένους γονείς να νοσούν και να χάνουν τη μάχη για τη ζωή και τον γιό τους να υποφέρει διασωληνωμένος. Κανείς δεν ήταν εμβολιασμένος.

Ξεκληρίστηκε η οικογένεια

Όπως αναφέρει το kosmoslarissa.gr η εφημερίδα Κόσμος, έφυγε από τη ζωή, με διαφορά λίγων ωρών, ζευγάρι Λαρισαίων που νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το site πρόκειται για τον 84χρονο ΒΣ, παλιό γυμνασιάρχη, και την 80χρονη σύζυγό του Σούλα, οι οποίοι κατέληξαν ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία.

Το πρωί πέθανε η σύζυγος και το απόγευμα ο θεολόγος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, σύζυγός της.

Το δράμα της οικογένειας δεν τελειώνει όμως εδώ.

Στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσηλεύεται διασωληνωμένος και ο 52χρονος γιός, Χ.Σ, εκπαιδευτικός στη Λάρισα και διδάκτωρ του τμήματος Φιλολογίας και Φιλοσοφικής του ΑΠΘ.

Όλοι τους ήταν ανεμβολίαστοι.

Πηγή in.gr