ΔΕΘ – Live η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Παρακολουθήστε live τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από την 85η ΔΕΘ

Παρακολουθήστε live τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από την 85η ΔΕΘ.

6 λεπτά πρινΔεν έχω ένδειξη για κύμα μετανάστευσης από Αφγανιστάν in.gr

Δεν έχω καμία ένδειξη ότι επίκειται κάποιο κύμα μετανάστευσης από το Αφγανιστάν τις επόμενες εβδομάδες.

Οι Εβρίτες γνωρίζουν πόσο συνεπείς ήμαστε για να φυλάξουμε τα σύνορα.

Έχω ζητήσει από διακομματική επιτροπή να ολοκληρώσει το πόρισμα για τη Θράκη, θα απαντήσει στα ερωτήματα.

Πολλές από τις σημαντικές επενδύσεις στη χώρα αφορούν τη Θράκη, τον Έβρο

https://show.wealthn.com/iframe/ad1.phpAdvertisement10 λεπτά πρινΔεν πρόκειται να μπω σε προσωπικές αντιπαραθέσεις in.gr

Δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια αντιπαράθεση, δεν έχω όμως και καμία ένδειξη, πως η αξιωματική αντιπολίτευση προτίθεται να αλλάξει την πρακτική της, κακό του κεφαλιού της όμως εάν πιστεύει πως έτσι θα με αποπροσανατολίσει από τις κύριες στοχεύσεις μου

11 λεπτά πρινΚάθε κρίση μας κάνει πιο δυνατούς in.gr

Πέρσι τον Αύγουστο ήταν δύσκολα τα πράγματα με την Τουρκία.

Συναισθηματικά πιο δύσκολο ήταν οι πυρκαγιές. Η διαχείριση των κρίσεων μέσα στη φύση των επιταγών των σύγχρονων κυβερνήσεων.

Να μη σταματάμε το πολιτικό και μεταρρυθμιστικό μας έργο. Κάθε κρίση μας κάνει πιο δυνατούς. Ήμασταν ψύχραιμοι και πήραμε τις σωστές αποφάσεις

11 λεπτά πριν in.gr

Μητσοτάκης για τουρισμό: Υπάρχουν προορισμοί που φτάνουν στα όριά τους – Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε μέτρα

18 λεπτά πρινΔεν είναι τζόγος το ασφαλιστκό in.gr

Προφανώς και δεν είναι τζόγος αφού υπάρχει εγγύηση του κράτους ότι δεν θα χάσει κανείς το κεφάλαιο που έχει καταβάλει στο δικό του κουμπαρά. Αυτά τα συστήματα δίνουν κατά κανόνα υψηλότερες αποδόσεις και χρησιμοποιούνται παντού στον κόσμο. Δεν συζητάμε για ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης. Θα παρέχει πόρους στην οικονομία και τελικά καλύτερες συντάξεις

«Ο υπουργός Εργασίας από τότε ανέλαβε είχε ως πρώτη προτεραιότητα την επιτάχυνση απονομής συντάξεων. Έχουμε διπλασιάσει το ρυθμό. Αυτό το ζήτημα εντός των επόμενων μηνών θα έχει προχωρήσει δραστικά.

19 λεπτά πρινΓια το ΕΣΥ in.gr

Τα τύμπανα του πολέμου δεν ήχησαν και πολύ δυνατά στην περίπτωση του εργασιακού νομοσχεδίου και πιστεύω ότι δεν ήχησαν διότι τελικά και η αξιωματική αντιπολίτευση στήριξε ένα σημαντικό κομμάτι των διατάξεων που φέραμε.

Ισως κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι στηρίζουμε το ΕΣΥ και θέλουμε να το κάνουμε πιο αποτελεσματικό προς όφελος πρώτα και πάνω απ’ όλα των Ελλήνων που το χρησιμοποιούν και φυσικά και των ανθρώπων που εργάζονται στο Σύστημα Υγείας

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα προς όφελος πάντα του δημοσίου, γιατί είπαμε ότι σε περίοδο τέτοιας κρίσης υπάρχει ένα Σύστημα Υγείας που έχει ανάγκη από συνέργειες για την καλύτερη αντιμετώπισή της.

Σε όλον τον κόσμο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας συνεργάστηκαν για αυτή την παροχή της υγείας. Αν κάποιος φαντάζεται πως μπορεί να υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας που δεν συνεργάζεται με τον ιδιωτικό τομέα πουθενά στον κόσμο ας είναι προσεκτικός γιατί κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

28 λεπτά πρινΑνοίξαμε τον τουρισμό με ασφάλεια in.gr

Ανοίξαμε τον τουρισμό με ασφάλεια. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει.

Νομίζω ότι αυτό που πετύχαμε στην πανδημία είναι ότι είχαμε περισσότερα εισοδήματα χωρίς την ίδια αύξηση των επισκεπτών.

Υπάρχουν προορισμοί που φτάνουν στα απόλυτα όριά τους. Δεν θα διστάσουμε για κάποιους από αυτούς να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα. Πρέπει να προστατεύσουμε τον πυρήνα του προϊόντος μας

29 λεπτά πρινΜε τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει, πολιτικό, αξιακό και πολιτιστικό χάσμα. in.gr

Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει, πολιτικό, αξιακό και πολιτιστικό χάσμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ελληνική κοινωνία είναι διχασμένη.

Δικό μου χρέος είναι να ενώσω και να συνομιλήσω με την κοινωνία, και να αποφεύγω όσο γίνεται εντάσεις αχρείαστες τις οποίες νομίζω ότι η κοινωνία απορρίπτει.

Αν κάποιοι φαντάζονται ότι το 2021 είναι 2011 είναι βαθιά γελασμένοι. Έχει προχωρήσει η κοινωνία. Θέλει ηρεμία, κανονικότητα και να μπορεί καθένας να προσβλέπει σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και τα παιδιά του.

Γι αυτό και θα συνεχίσω να απορρίπτω αυτού του είδους τη ρητορική. Μπορείτε να ρωτήσετε από κει και πέρα τον κ. Τσίπρα για το τι ακριβώς επιδιώκει.

29 λεπτά πριν in.gr

Μητσοτάκης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει αξιακό και πολιτικό χάσμα

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ σχετικά με το αν υπάρχει διχασμός στην κοινωνία ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει μια προσωπική επίθεση σε βάρος μου, σε βάρος της οικογένειά μου. Ο οχετός του διαδικτύου μην έχετε αμφιβολία από ποιον κατευθύνεται. Αισθάνομαι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει αξιακό και πολιτικό χάσμα».

https://www.in.gr/2021/09/12/politics/deth-mitsotakis-ton-syriza-mas-xorizei-aksiako-kai-politiko-xasma/Updated: 29 λεπτά πριν

30 λεπτά πριν«Δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τη φύση» in.gr

Το σχέδιο μας για την κλιματική αλλαγή το έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά. Το πρόγραμμα είχε εγκριθεί από το υπουργικό Συμβούλιο. Τώρα υπάρχουν και τα πρόσωπα.

Να συνεργαστούμε με χώρες όπως η Αυστραλία, Να συνεργαστούμε με ευρωπαϊκές χώρες στο θέμα της εκπαίδευσης των χερσαίων τμημάτων. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πώς δεν θα κληθούν πάλι πολλές πυρκαγιές.

Εχουμε σχέδιο, έχουμε τους ανθρώπους και τη βούληση. Δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τη φύση

32 λεπτά πριν in.gr

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για τα σχολεία, ο κ. Μητσοτάκη απηύθυνε έκκληση για εμβολιασμό των παιδιών – Τι είπε για πιθανό νέο κλείσιμο των σχολείων

34 λεπτά πριν in.gr

Μητσοτάκης: Γι’ αυτό έκανα τον ανασχηματισμό – Τι είπε για Αποστολάκη, Πλεύρη και συναίνεση με Τσίπρα

37 λεπτά πριν in.gr

«Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη της θητείας μου» – Η αυτοκριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ

https://www.in.gr/2021/09/12/politics/paraskinio/deth-kyriakos-mitsotakis-ayta-einai-ta-megalytera-lathi-tis-thiteias-mou/Updated: 36 λεπτά πριν

38 λεπτά πρινΓια τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης in.gr

Το τελικό κόστος του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης θα ξεπεράσει τον προϋπολογισμό, με την επισήμανση ότι το θέμα του σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου επί δεκαετίες απασχολεί την Κρήτη καθώς και το από πού θα εξασφαλιστούν πόροι.

Εγινε αναλυτική παρουσίαση στα Χανιά, για τη σύμβαση παραχώρησης, τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για το κομμάτι που θα κατασκευαστεί πρώτα αλλά και τους τρόπους χρηματοδότησης.

Προφανώς το κομμάτι της σύμβασης παραχώρησης θα περιλαμβάνει διόδια και θα είναι στο ίδιο ύψος των διοδίων που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες για τη χρήση των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν θα θεωρούσα λογικό, η Κρήτη να εξαιρεθεί και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα ανέβαινε πάρα πολύ το χρηματοδοτικό κόστος.

Βεβαίως και η Κρήτη δεν έπρεπε να περιμένει πενήντα χρόνια αλλά δεν κυβερνώ πενήντα χρόνια.

42 λεπτά πρινΗ Μεσόγειος αντιμετωπίζει φαινόμενα υπεραλίευσης in.gr

Η Μεσόγειος αντιμετωπίζει φαινόμενα υπεραλίευσης, ουσιαστικά πριονίζουμε το κλαδί που καθόμαστε, ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να ορίσουμε μία ζώνη απαγόρευσης της αλίευσης, περίπου 10% έως το 2030.

Όπου έχουν εφαρμοστεί τέτοιες πρακτικές, το απόθεμα είναι μεγαλύτερο, πρέπει λοιπόν να πείσουμε τους αλιείς μας ότι αυτό είναι το καλύτερο, που θα γίνουν αυτές οι ζώνες θα μας το υποδείξουν οι επιστήμονες, θα συνεχίσουμε να ζούμε από την θάλασσα.

Πρέπει να συζητήσουμε με τους αλιείς και τους επιστήμονες ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση,

μία ώρα πρινΔεν είναι επιλογή μας ο λιγνίτης in.gr

Ο λιγνίτης είναι πολύ ακριβός. Δεν είναι επιλογή σήμερα. Στο υπ. Ανάπτυξης έχει δημιουργηθεί δομή που δρομολογεί όλο το σχέδιο της για την αποκατάσταση των εδαφών. Τις επόμενες μέρες θα επισκεφθώ τη Δυτ. Μακεδονία.

Εχουμε πλήρη αίσθηση και του κατεπείγοντος και τη σημασία που έχει αυτή η δίκαιη μετάβαση για να πείσουμε τους πολίτες ότι το μέλλον μετά τον λιγνίτη είναι το σωστό.

Η δήθεν φιλοπεριβαλλοντική Αριστερά τι θέλει; Να συνεχίσουμε να καίμε λιγνίτη; Δεν μπορούμε να λέμε όχι στο λιγνίτη και όχι στις ανεμογεννήτριες. Να συζητήσουμε πού θα μπουν.

Θα ζητούσα από όλους περισσότερη σοβαρότητα. Καταλαβαίνω το άγχος των ανθρώπων στη δυτική Μακεδονία αλλά η πορεία της περιοχής θα είναι καλύτερη. Είμαστε σε δρόμο χωρίς επιστροφή».

Δεν μπορούμε να λέμε όχι από τη μια στις ανεμογεννήτριες και όχι στον λιγνίτη.Updated: μία ώρα πριν

μία ώρα πρινΓια τη μεσαία τάξη in.gr

Το τι έκανε ο κ Τσιπρας για την μεσαία τάξη το θυμάται η μεσαία τάξη πολύ καλά. Να μη μιλάει ο κ Τσίπρας για τη μεσαία τάξη. Τη διέλυσε με ιδεολογική εμμονή.

μία ώρα πριν in.gr

Αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμά μας στην αυτοάμυνα – Ευθυγραμμιζόμαστε με την Τουρκία για το Αφγανιστάν

Updated: 24 λεπτά πριν

μία ώρα πρινΠροχωρούν με μεγάλη ταχύτητα τα έργα στην Εύβοια in.gr

Περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ έχουν εκταμιευτεί για την αποκατάσταση των πληγέντων στην Εύβοια. Τα έργα προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα. Να ξέρετε ότι κάνω εβδομαδιαίες συσκέψεις για να παρακολουθώ την πορεία τους.

μία ώρα πρινΠοτέ δεν είπαμε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ in.gr

Είναι μια πολύ σημαντική παρέμβαση, δηλαδή η κάλυψη της αύξησης της τιμής του ρεύματος.

Με τη συνεργασία της ΔΕΗ , γιατί είχε περίπου προεξοφληθεί ότι θα κάνουμε παρέμβαση μόνο για τα ευάλωτα νοικοκυριά, αφορά όλους αυτή η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση επιδοτεί ένα μέρος αυτής

Ποτέ δεν είχαμε πει για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Αλλά μείωση του. Μιλάμε για έναν πιο δίκαιο ΕΝΦΙΑ.

Δεν μπορώ να σας πω τώρα τι θα γίνει, αλλά θα μιλήσουμε στον προϋπολογισμό.

Θέλω τα μέτρα να είναι δίκαια

μία ώρα πρινΑν χρειαστεί θα παρέμβει η αστυνομία κατόπιν αιτήματος του πρύτανη του πανεπιστημίου in.gr

«Οι πολιτικές δεν αλλάζουν. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο ζήτημα της ασφάλειας της χώρας. Άσχετα αν είχαμε κάποια άγρια εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι οι αστυνομικοί είναι σύμμαχοί τους.

Ως προς τα ειδικά σώματα φύλαξης των πανεπιστημίων, θα τα χρησιμοποιήσουμε όταν είμαστε έτοιμοι. Αυτό δεν θα γίνει τον Οκτώβριο.

Από εκεί και πέρα, θέλω να πω ότι ακόμα και σήμερα, αν χρειαστεί να παρέμβει η αστυνομία κατόπιν αιτήματος του πρύτανη του πανεπιστημίου, θα το κάνει»

μία ώρα πριν in.gr

Μητσοτάκης: Οχι σε πρόωρες εκλογές – Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία

μία ώρα πριν«Θα σπάσω τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών» in.gr

Θα σπάσω, θα τσακίσω τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών. Δεν πρόκειται να διαφοροποιήσουμε την πολιτική μας.

Ο φράχτης στον Εβρο έχε ολοκληρωθεί.

τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά. Με αυτό το τρόπο προφυλάσσουμε την εθνική μας κυριαρχίαUpdated: μία ώρα πριν

μία ώρα πρινΘα διεκδικήσουμε αυτονομία στην πρώτη κάλπη in.gr

Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πρόωρες εκλογές. Δεν θα είχα να κερδίσω τίποτα με μια ισχυρή αυτοδυναμία. Αυτό θα ήταν μια πράξη πολιτικού τακτικισμού.

Θα διεκδικήσουμε αυτονομία στην πρώτη κάλπη. Αποκλείω κατηγορηματικά τη συνεννόηση του πρώτου και του δεύτερου κόμματος.

2 ώρες πρινΘα εξαντλήσουμε την 4ετία in.gr

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη συνταγματική της θητεία. Θέλω τη νίκη στις εκλογές και γι’ αυτό σχεδιάζουμε σε ορίζοντα δεκαετίας.

Θα ήθελα να μείνετε στις δικές μου διαβεβαιώσεις. Έχω μπλεχτεί με το τι ζητάει ο κ. Τσίπρας. Αυτό που ξέρω είναι ότι κατά κανόνα οι γαλοπούλες δεν βιάζονται για να έρθουν τα Χριστούγεννα.

Θα ζητήσω από τον λαό αυτοδυναμία.Updated: 2 ώρες πριν

2 ώρες πρινΜπορούμε να υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας in.gr

Μπορούμε να υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας. Θετικό το γεγονός ότι το 2021 δεν είχε τις εντάσεις. Μπορούμε να συνεργαστούμε περισσότερο στα ζητήματα του προσφυγικού, Εκει εστιάστηκε και η συζήτηση με τον πρόεδρο Ερντογάν.

2 ώρες πριν«Τέλος του 2023 το μετρό στη Θεσσαλονίκη» in.gr

Updated: μία ώρα πριν

2 ώρες πρινΣωστή η απόφαση για την ελάχιστη βάση εισαγωγής in.gr

Απολύτως πεπεισμένος ότι είναι σωστές οι αποφάσεις μας για την ελάχιστη βάση εισαγωγής. Θα περίμενα από την αντιπολίτευση να σχολιάσει τα μέτρα που εξαγγείλαμε. Τι έχει να πει για το πρώτο ένσημο. Είναι σωστό ή λάθος.

Εφόσον ασφαλιστούν θα έχουν ατομικό κουμπαρά. Ξέρω ότι η σύνταξη φαντάζει μακρινή. Αλλά ο «κουμπαράς» αυτός θα είναι δικός τους.

Οι πολιτικές για την κλιματική αλλαγή είναι για τη νέα γενιά

2 ώρες πριν8 στους 10 εκπαιδευτικούς είναι εμβολιασμένοι in.gr

Τα σχολεία ανοίγουν αύριο. Ανοίγουν με περισσότερους εκπαιδευτικούς. Πρόθεση μας τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά, Δεν μπορώ να προβλέψω την πορεία της πανδημίας, Ολοι αυτό παρακολουθούν. Κάνω έκκληση στους γονείς να μιλήσουμε με παιδιάτρους να κάνουν τα παιδιά τα εμβόλια. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και σε παιδιά και σε εφήβους. Αυτό είναι το σωστό.

Σημαντικό εργαλείο τα self test.

Κρατώ ως ενθαρρυντικό ότι 8 στους 10 εκπαιδευτικούς είναι εμβολιασμένοι. Δεν πήγαμε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εκπαιδευτικών όπως άλλες χώρες.

2 ώρες πριν in.gr

Updated: 2 ώρες πριν

2 ώρες πριν«Δεν χρησιμοποιώ ούτε δεξιόμετρα, ούτε αριστερόμετρα» in.gr

Δεν σχολιάζω τις δημοσκοπήσεις, αλλά βλέπω την μεγάλη εικόνα. Και αυτή είναι ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να προηγείται με διψήφια διαφορά

Δεν χρησιμοποιώ ούτε δεξιόμετρα, ούτε αριστερόμετρα, αυτό το οποίο κοιτώ είναι να γράφει πολλές στροφές.

Η πολιτική μας πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση στους πολίτες, Να δούμε τι έχουμε κάνει λάθος και να βελτιωθούμε. Η πολιτική δεν αλλάζει με βάση τα πρόσωπα

2 ώρες πρινΠρονόμιο του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός in.gr

Πριν από κάθε ανασχηματισμό γράφονται πολλά κείμενα, γίνονται αναλύσεις. Οι επιλογές υπουργών αποκλειστικό προνόμιο πρωθυπουργού. Ικανοποιημένος από την κυβέρνηση μου. Φαίνεται να κερδίζουμε σημαντικά στοιχήματα.

Εκανα μια κίνηση που είχε δυο χαρακτηριστικά. Στην Πολιτική Προστασία δεν χωρά ιδεολογικό πρόσημο.

Ικανοποιημένος με τι αλλαγές που κάναμε τελικά στο υπουργείο

2 ώρες πρινΠροσωρινό φαινόμενο οι ανατιμήσεις in.gr

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα κύμα ανατιμήσεων. Είναι ένα προσωρινό φαινόμενο.

2 ώρες πρινΗ πορεία της Οικονομίας in.gr

Ανάπτυξης της τάξης του 5%. Αυτό είναι το ελάχιστο επίπεδο ανάπτυξης που μπορούμε να πετύχουμε το 2021. Υπακούον σε μια συγκεκριμένη στρατηγική τα μέτρα που εξαγγείλαμε. Προφανώς και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία. Δεν θα ξανακλείσει η χώρα. Θα έχουμε μάσκες για πολύ καιρό ακόμα. Θα επιμείνουμε στην στρατηγική των εμβολιασμών με πειθώ.

Χωρίς να αποκλείω τίποτα δεν είναι στις προθέσεις μου να επεκτείνω την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε άλλες κατηγορίες πολιτών.

Να εντείνουμε την προσπάθεια να πειστούν οι πολίτες που είναι καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους όσοι δεν εμβολιάζονταιUpdated: 2 ώρες πριν

2 ώρες πρινΗ Θεσσαλονίκη αλλάζει in.gr

Το σημαντικότερο είναι ότι οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς αντιλαμβάνονται ότι η πόλη τους αλλάζει.

Πάρτε για παράδειγμα το Μετρό. Ήδη χρησιμοποιούν ένα ολοκαίνουριο αεροδρόμιο. Έχουμε σημαντική πρόοδο σε όλα τα σημαντικά έργα τα οποία έχουμε δρομολογήσει. Το πάρκο Παύλου Μελά, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, αλλά και δράσεις για τα σημαντικά γήπεδα της πόλης

2 ώρες πριν in.gr

Η συνέντευξη έρχεται, έρχεται μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, το βράδυ του Σαββάτου από το βήμα της 85ης ΔΕΘ όπου ανακοίνωσε ένα πακέτο ελαφρύνσεων και μεταρρυθμίσεων που ξεπερνά τα 3,5 δισ. ευρώ και αφορούν σε μεγάλο φάσμα της οικονομίας, όπως την επερχόμενη ακρίβεια, τους νέους, τον ΕΝΦΙΑ, τις θέσεις εργασίας κ.α.

2 ώρες πριν in.gr

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί στο Βελλίδειο, στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της ΔΕΘ

in.gr