Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας – Με καλάσνικοφ και πιστόλι οι δράστες – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ

Μετά την εισβολή τους, απείλησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα και κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την ένοπλη ληστεία που έγινε μέρα – μεσημέρι σε τράπεζα, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ληστές, που έφεραν πάνω τους βαρύ οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53.

Όπως μεταδίδει το MEGA, ο ένας κρατούσε ένα πιστόλι και ο δεύτερος καλάσνικοφ.

Μετά την εισβολή τους, απείλησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα και κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό. 

Έφυγαν πεζή

Στη συνέχεια, με τα όπλα στα χέρια και σημαδεύοντας πελάτες και υπαλλήλους, βγήκαν από την τράπεζα, κινήθηκαν πεζή μέχρι την πλατεία του Μοναστηρακίου και μετά εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Το προφίλ των δραστών

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ένας από τους δράστες φορούσε καφέ βερμούδα και μαύρη μπλούζα και ήταν πολύ κοντοκουρεμένος, ενώ ο δεύτερος είχε ένα τατουάζ στο πόδι, στοιχείο το οποίο πιθανότατα θα βοηθήσει της Αρχές.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας λαμβάνουν, επίσης, καταθέσεις από τους υπαλλήλους, ενώ έχουν στη διάθεση τους και εξετάζουν βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία τόσο για τα χαρακτηριστικά των ενόπλων.

in.gr