Ο Δήμος Τρίπολης στα εγκαίνια της Έκθεσης «Ήρωες από Μετάλλο» του Νίκου Φλώρου

Η έκθεση «Ήρωες από Μετάλλο» του συμπατριώτη μας Γλύπτη, Νίκου Φλώρου, εγκαινιάστηκε την Κυριακή (19/9/2021), στον χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

Στην τελετή των εγκαινίων, τον Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, η οποία συνεχάρη τον κ. Φλώρο για την εξαιρετική έκθεσή του.

Ο Νίκος Φλώρος παρουσίασε ένα προς ένα τα επετειακά έργα της έκθεσης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021. 

Σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σημείωσε: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει τον Πολιτισμό και κάθε πρωτοβουλία συμβολής του στην ανάδειξη της Ιστορίας του τόπου μας. Υπό αυτή την έννοια, εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας για την έκθεση του συμπατριώτη μας, καλλιτέχνη, Νίκου Φλώρου, ο οποίος θυμίζουμε ότι αποτελεί στενό συνεργάτη (ως άμισθος σύμβουλος) του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς κάθε Πελοποννήσιο, προς κάθε Έλληνα, να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις τις οποίες έχουμε προγραμματίσει για την Άλωση της Τριπολιτσάς και οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου».