Μητσοτάκης σε Τσίπρα – Από το «όχι» στις γραβάτες, πήγατε στο «όχι» στις φρεγάτες

Κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού χαρακτήρισε τη συμφωνία ιστορική, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αναβαθμίζει συνολικά τη συνεργασία των δύο χωρών μας στους τομείς της άμυνας της ασφαλείας και της εξωτερικής πολιτικής», επιχείρησε να αποδομήσει τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρωθυπουργός για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας.

Κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού χαρακτήρισε τη συμφωνία ιστορική, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αναβαθμίζει συνολικά τη συνεργασία των δύο χωρών μας στους τομείς της άμυνας της ασφαλείας και της εξωτερικής πολιτικής», επιχείρησε να αποδομήσει τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολίτες και οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πει «ναι» στη συμφωνία» είπε και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε πως το «όχι» θα είναι «όχι» στη δική τους βούληση.

«Κύριε Τσίπρα σας καλώ να αναθεωρήσετε» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «το ‘παρών’ σημαίνει απών από το κοινό μέτωπο, η συγκυρία μας θέλει όλους παρόντες».

«Από το όχι στις γραβάτες, πήγατε στο όχι στις φρεγάτες» συνέχισε.

in.gr