Μητσοτάκης – Ο Πολάκης είναι πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος – Πρότεινε φάρμακο για αγελάδες και μοσχάρια

«Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν δεν μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός», είπε χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός.

Αιχμές κατά του Παύλου Πολάκη, άφησε ο πρωθυπουργός απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «πρωτεργάτη του αντιμεβολιαστικού κινήματος», που εμβολιάστηκε στο τέλος με το ζόρι και ότι πρότεινε ως φάρμακο για τον κοροναϊό ένα σκεύασμα που «είναι για αγελάδες και μοσχάρια».

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός σημείωσε:

«Στην αρχή μας λέγατε ότι δεν υπάρχουν εμβόλια. Μετά ότι ξεστοκάρονται, οδηγώντας στην υπονόμευση ενός εκ των εμβολίων. Να αφήσω στην άκρη αυτά που λέγατε ότι μπορούν να αντικατασταθούν με εμβόλια Ρωσίας ή Κούβας και ότι υπάρχει κάποιο μαγικό φάρμακο το οποίο εμείς για κάποιο λόγο δεν το δίνουμε στους πολίτες. Ένα από αυτά είναι ένα κτηνιατρικό που ο κ. Πολάκης έλεγε γιατί δεν τον δίνουμε όταν ο CDC έλεγε ότι είναι για αγελάδες και μοσχάρια».

Συμπλήρωσε δε ότι: «Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσατε τον εμβολιασμό. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν δεν μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός».

in.gr