Τέξας – Συνετρίβη αεροσκάφος με 21 επιβαίνοντες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν νεκροί από την πτώση του αεροσκάφους, ενώ ένας από τους επιβαίνοντες είναι τραυματίας.

Αεροσκάφος με 21 επιβαίνοντες συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αεροσκάφος κατέπεσε στη συνοικία Γουόλερ στο Τέξας, με τις εικόνες που έρχονται από το σημείο του ατυχήματος να δείχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου, ενώ αυτό έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός.https://www.in.gr/filesjs/ima/bridge3.416.2_en.html?v=3#goog_206691551

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, στο αεροσκάφος επέβαιναν 21 άτομα. Σύμφωνα με το FOX 26, και οι 21 επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν σώοι από το αεροσκάφος, ενώ ένας από αυτούς φέρεται να έχει τραυματιστεί.

Στο σημείο του αεροπορικού ατυχήματος έσπευσαν οι πυροσβέστες, για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε μετά τη συντριβή του αεροσκάφους. Μέχρι τώρα, παραμένουν άγνωστα τα αίτια της συντριβής.

Όπως είναι φυσικό, τα αμερικάνικα ΜΜΕ κάνουν λόγο για «θαύμα» αφού δεν υπήρξε κανένας νεκρός από τη συντριβή του αεροσκάφους.

in.gr