ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ  – Δήμος Τρίπολης

 Έγινε διαγράμμιση – χρώση θέσης ΑΜΕΑ, διαγράμμιση για απαγόρευση στάθμευσης στις 4 γωνίες της πλατείας και τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στη νότια πλευρά της πλατείας.
Ακολουθούν, τοποθέτηση κουπαστών στις σκάλες της πλατείας, αντικατάσταση φθαρμένων πλακών στον ποδηλατοδρόμο, αντικατάσταση οργάνου παιδικής χαράς, επισκευή διαφόρων σημείων στα πεζοδρόμια εισόδου στο Λεβίδι, καθώς και επισκευή τοιχίου με πλάκες στο δημοτικό σχολείο.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει: «Η δημοτική μας αρχή είναι και θα είναι δίπλα στο Λεβίδι. Ακούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και με βάση τις διαθέσιμες δυνάμεις μας, ανταποκρινόμαστε το γρηγορότερο δυνατό. Κάθε παρέμβαση, μικρή ή μεγαλύτερη, έχει κεντρικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Παράλληλα, έχουμε δρομολογήσει σοβαρές υποδομές για την περιοχή, όπως το μεγάλο έργο της κατασκευής Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων Λεβιδίου, με προϋπολογισμό κοντά στα 7.000.000 ευρώ. Θέλουμε τα χωριά μας ζωντανά, με προοπτικές ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον».