Λέσβος – 60χρονος συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκων στον Πολιχνίτο

Τέσσερα παιδιά στη Λέσβο βρέθηκαν στο «στόχαστρο» 60χρονου άνδρα.

Άνδρας, 60 ετών, στη Λέσβο συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικους. Τι συνέβη; Γονείς κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο άνδρα που έχει καταγωγή από τη Ρουμανία για ασέλγεια σε βάρος 10χρονων παιδιών.

Σύμφωνα με το lesvosvoice.gr, την Κυριακή το απόγευμα μια παρέα ανήλικων παιδιών (τρία κορίτσια και ένα αγόρι) μετά το παιχνίδι τους, σταμάτησαν να ολοκληρώσουν την απογευματινή βόλτα σε κατάστημα εστίασης. Εκεί ήταν που τα είδε και ο 60χρονος, ο οποίος στη συνέχεια έγινε ο εφιάλτης τους.

Το αγόρι ήταν ανιψιός του

Τα ανήλικα παιδιά τρώγοντας στο τραπέζι του καταστήματος είδαν τον 60χρονο να τους πλησιάζει με πρόσχημα τη σχέση του με το ανήλικο αγόρι που είναι ανιψιός του.

Μόλις ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και σηκώθηκαν να φύγουν τα παιδιά, ο άνδρας τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης τους. Ο 60χρονος άρχισε να αγγίζει τα κορίτσια με ασελγείς πράξεις φιλώντας τα και αγγίζοντας τα σε απόκρυφα σημεία.

Ευτυχώς το ένα κορίτσι πρόλαβε να φύγει και ήταν αυτό που ειδοποίησε τη μητέρα του η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο, πράγμα το οποίο αντιλήφθηκε ο άνδρας και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια οι γονείς της 10χρονης πήγαν αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το συμβάν με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν. 

in.gr