Πάτρα – Οι αντιεμβολιαστές σχεδιάζουν «εκδήλωση» μια μέρα πριν την 28η Οκτωβρίου

Παρά το γεγονός ότι ο κοροναϊός γνωρίζει νέα έξαρση, οι αντιεμβολιαστές δεν λένε να σταματήσουν τις «επιθέσεις» στη διαδικασία του εμβολιασμού.

Να «αξιοποιήσουν» την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου επιδιώκουν οι αντιεμβολιαστές στην Πάτρα που σχεδιάζουν «εκδήλωση» για αύριο Τετάρτη. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι θα πουν το δικό τους «Όχι», επιδιώκοντας να χρησιμοποιήσουν τα συνθήματα της ημέρας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι «Αγωνιζόμενοι Πολίτες Πάτρας» γίνεται γνωστό πως οι αντιεμβολιαστές προγραμματίζουν εκδήλωση την Τετάρτη στην πλατεία Γεωργίου.

Έχουν καλέσει και καθηγητές

Οι αντιεμβολιαστές έχουν καλέσει στην «εκδήλωσή» τους και καθηγητές, οι οποίοι στηρίζουν τις αντιεπιστημονικές απόψεις τους.

«Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στην Πλατεία Γεωργίου θα γίνει εκδήλωση στην οποία ομιλητές θα είναι: Ο γιατρός ερευνητής Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός και ο Κωνσταντίνος Πουλάς Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας, Τμήμα Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών. Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, της επετείου του ΟΧΙ της Ελλάδας στις δυνάμεις του Άξονα», αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, το κάλεσμα των αντιεμβολιαστών. 

in.gr