Στη Μητρόπολη η Ντόρα Μπακογιάννη για το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά

H κα. Μπακογιάννη που δίνει τη δική της γενναία μάχη με τον καρκίνο βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά.

Συνοδευόμενη από τον γιο της, Κώστας Μπακογιάννη, έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών η Ντόρα Μπακογιάννη για να πει το τελευταίο «αντίο» στην Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, η κα. Μπακογιάννη που δίνει τη δική της γενναία μάχη με τον καρκίνο βρίσκεται μαζί με πλήθος κόσμου από την πολιτική σκηνή προκειμένου να αποχαιρετήσει και η ίδια την σπουδαία γυναίκα, πολιτικό και μητέρα, Φώφη Γεννηματά. 

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε αναρτήσει και ένα συγκινητικό μήνυμα λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά τη Δευτέρα, το οποίο απέκτησε ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της μάχης που δίνει και η ίδια με τον καρκίνο. 

Συγκεκριμένα σε μια έντονη συναισθητικά ανάρτηση η ίδια είχε αναφέρει:

«Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη.


Ντόρα Μπακογιάννη@Dora_Bakoyannis
Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της.

in.gr