Ρωσία – Συντριβή αεροσκάφους Antonov-12 με οκτώ επιβάτες

Ένα αεροσκάφος Antonov-12 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πραγματοποιούσε πτήση από το Γιακούτσκ με προορισμό το Ιρκούτσκ της Ρωσίας.

Το αεροσκάφος Antonov -12 από τη Ρωσία είχε νωρίτερα εξαφανιστεί από τα ραντάρ. Το αεροπλάνο έκανε το δρομολόγια Γιακούτσκ – Ιρκούτσκ με οκτώ επιβάτες.

Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας, έδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία δεν υπάρχουν ελπίδες για επιζώντες ανάμεσα στα 8 άτομα που επέβαιναν στο ρωσικό μεταγωγικό του οποίου χάθηκαν τα ίχνη στην κεντρική Ρωσία. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί δύο θάνατοι. Το Antonov AN-12 φέρεται να συνετρίβη στη Σιβηρία, σύμφωνα με αναρτήσεις.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, οι λόγοι της συντριβής παραμένουν άγνωστοι ενώ αξιωματούχος ανέφερε ότι διασώστες είδαν το αεροσκάφος να τυλίγεται στις φλόγες.

«Στις 14.50 ώρα Μόσχας, το αεροσκάφος An-12, που πετούσε μεταξύ Γιακούτσκ και Ιρκούτσκ, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ», δήλωσε πηγή στο RIA Novosti. Σύμφωνα με το TASS, οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι το αεροπλάνο ανήκει στη λευκορωσική αεροπορική εταιρεία «Grodno» και μετέφερε φορτίο.

in.gr