Σάκκαρη – «Πέταξα μια ακόμη ευκαιρία, αλλά η ζωή συνεχίζεται»

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένη μετά την ήττα που υπέστη από την Κονταβέιτ στον ημιτελικό του WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του WTA Finals, που διεξάγεται στην Γκουανταλαχάρα, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από την 25χρονη εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (Νο 8 στον κόσμο) με 6-1, 3-6 και 6-3 ύστερα από αγώνα περίπου δύο ωρών.

Η κορυφαία ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή της και τα έβαλε με τον εαυτό της:

«Νομίζω ότι είμαι απογοητευμένη γιατί δεν έκανα ό,τι μπορούσα εκείνη τη στιγμή, δεν το διαχειρίστηκα σωστά. Η αλήθεια είναι ότι έκανα λάθη όχι μόνο τενιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Σίγουρα δεν μπορώ να τιμωρώ τον εαυτό μου για πολύ περισσότερο, απλά είναι απογοήτευση όλο αυτό. Πονάει, αλλά η ζωή συνεχίζεται και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα εκεί έξω από ένα χαμένο ματς τένις» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Προφανώς και είχα τις ευκαιρίες μου. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς. Αυτή τη στιγμή είμαι πιο στεναχωρημένη απ’ ό,τι θα έπρεπε. Ήταν σίγουρα μια πολύ καλή σεζόν, αλλά είναι απογοητευτικό το ότι τελείωσε έτσι. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μιλήσω για όλα αυτά. Ήταν μια ευκαιρία από τη δική μου πλευρά, αν και εννοείται ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός για το παιχνίδι και την προσωπικότητα της Ανέτ.

Ήμουν τόσο κοντά στο να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και τη χαράμισα. Γι’ αυτό πονάει τόσο πολύ. Δεν είναι μόνο κακή τύχη, είναι ότι πέταξα άλλη μια ευκαιρία. Πονάει. Όταν ξεκουραστώ και σκεφτώ τι πέτυχα φέτος, είναι σίγουρα κάτι πάνω στο οποίο θέλω να δουλέψω, κυρίως πνευματικά».

in.gr