ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη».
Το Επιμελητήριο Κορινθίας, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των μελών του για διαρκή ενημέρωση, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη».

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση – εκπαίδευση τόσο του επιχειρηματικού κόσμου όσο και των λογιστών – φοροτεχνικών του νομού, αναφορικά με τις αλλαγές που επιφέρει στην έκδοση παραστατικών και την τήρηση λογιστικών βιβλίων, η εφαρμογή της λειτουργίας της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών βιβλίων MY DATA.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:Τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσειςΛογιστές Φοροτεχνικοί και μέλη ΟΕΕH θεματολογία του σεμιναρίου:Ηλεκτρονικά ΤιμολόγιαΗλεκτρονικά ΒιβλίαmyDATAΦορολογικοί έλεγχοι επιχειρήσεων και φυσικών προσώπωνΆνοιγμα λογαριασμώνΕικονικά ΤιμολόγιαΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία αλλά και online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και στις δύο περιπτώσεις.
Εισηγητές & Βιογραφικά:
– κ. Παντελής Παναγιώτης, Φοροτεχνικός, Οικονομικός Σύμβουλος, Οικονομικός Επόπτης Ε.Ε.Α

κ. Χατζηγεωργίου Ηλίας, Φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α

κ. Παπαγιάννης Νικόλαος, Οικονομολόγος, Συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και άρθρων, Διευθυντής Σύνταξης – Επιστημονικός Υπεύθυνος περιοδικού Epsilon 7

κ. Κοραλής Πέτρος, Sales Manager, Epsilon Net

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώhttps://forms.gle/zoNfxY6Xn3fBMuaF8έως την  Παρασκευή 19 Νοεμβρίου για να τους αποσταλεί το link της τηλεδιάσκεψης.
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 27410 24464 (935, 937) ή στείλτε email στο media@korinthiacc.gr
 
* Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα που ορίζει ο νόμος. Η είσοδος στην αίθουσα επιτρέπεται µε πιστοποιητικό εµβολιασµού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 µήνες από τη διάγνωση).
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Περισσότερες Πληροφορίες: 27410 24464 (935, 937)