Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» διοργανώνει φιλανθρωπικό bazaar για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη*

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διαρκέσει από 1 – 5 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 π.μ. – 19:00 μ.μ., στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 6, στην περιοχή της Βούλας.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους από 1 – 5 Δεκεμβρίου να δώσουν το παρών στην χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του και προς όφελος των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Εθελοντές και φίλοι του Κέντρου έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια, ρούχα και αξεσουάρ, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διαρκέσει από 1 – 5 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 π.μ. – 19:00 μ.μ., στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 6, στην περιοχή της Βούλας.

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» βρίσκεται στην Παλλήνη και φιλοξενεί ανθρώπους με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Σκοπός του οικοτροφείου είναι δημιουργία μίας ζεστής, γεμάτη αγάπη αγκαλιάς, όπου άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές ζουν μία ζωή με αξιοπρέπεια, ισότητα, αποκτούν ανεξαρτησία και βιώνουν τη χαρά του ότι ανήκουν κάπου.

Το οικοτροφείο λειτουργεί σαν ένα «μεγάλο σπίτι» με άριστες συνθήκες υγιεινής και διατροφής. Η επιστημονική ομάδα σχεδιάζει προγράμματα, για ουσιαστική καθημερινή απασχόληση, με πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, για τους ενοίκους του οικοτροφείου και για όσους βρίσκονται δίπλα τους.

Οι ένοικοι παρακολουθούνται καθημερινά από παθολόγο, ψυχίατρο, φυσιοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, παιδαγωγούς και νοσηλευτές.

in.gr