Στάθης Παναγιωτόπουλος – Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με τον πρώην συνεργάτη του – «Έχουμε πολύ μεγάλο θυμό»

«Τι είδους εκπομπή θα κάνουμε» αναρωτήθηκε στην αρχή και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως η εκπομπή «Bινύλιο» της Παρασκευής δεν θα μεταδοθεί

Με τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει τον θυμό του ο Αντώνης Κανάκης, αναφορικά με όσα συνέβησαν με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, κι ενώ η είδηση κυκλοφορούσε από το πρωί στα social media, στις 20:00 της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Στάθη από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες γυναίκας για δημοσίευση προσωπικών της στιγμών σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η εκπομπή ξεκίνησε με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια, εξήγησε όσα συνέβησαν και στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφαση της ομάδας να απομακρύνουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή.

Μάλιστα, μετά από ένα έντονα φορτισμένο 10λεπτο, ο Αντώνης Κανάκης έδωσε διαφημίσεις, προκειμένου η ομάδα να ηρεμίσει και στη συνέχεια μόλις επιστρέψουν να προχωρήσουν με την κύρια ροή της εκπομπής τους.

Ωστόσο και μετά το διαφημιστικό διάλλειμα, ο Αντώνης Κανάκης δεν μπορούσε να προχωρήσει με τα σατυρικά βίντεο της εκπομπής.

«Έχουμε πολύ μεγάλο θυμό»

«Τι είδους εκπομπή θα κάνουμε» αναρωτήθηκε στην αρχή και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως η εκπομπή «Bινύλιο» της Παρασκευής δεν θα μεταδοθεί.

«Έχουμε πολύ μεγάλο θυμό για το ότι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση» είπε σε άλλο σημείο ο παρουσιαστής.

«Δεν υπάρχει χειρότερα πράγμα σε αυτή τη ζωή, για λογαριασμό άλλων ανθρώπων να προσπαθείς να αποδείξεις εσύ ότι δεν είσαι ελέφαντας» τόνισε και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα προχωρήσει…

in.gr