Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τραγουδίστρια τον καταγγέλλει για παρενόχληση

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου τώρα φαίνεται πως ξεκίνησε

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την είδηση ότι ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ των Ράδιο Αρβύλα, κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.

Το θέμα αν και πρώτα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για την απομάκρυνση του κατηγορουμένου από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο παρουσιαστής τόνισε πως μόλις έμαθε για την υπόθεση και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αλήθεια.

Ωστόσο «διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η υπόθεση, ότι υπάρχει αυτή η ιστορία, ότι όντως έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα» είπε ο Αντώνης Κανάκης, γνωστοποιώντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όμως, οι καταγγελίες φαίνεται πως δεν έχουν τέλος.

Η τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDYST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή, καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

 Διαβάστε την καταγγελία της

in.gr