Γιαννάκος – Καταγγελίες που σοκάρουν από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για το Νοσοκομείο του Ρίου

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να εξεταστούν και να αντιμετωπιστούν όλα τα περιστατικά. Οι εικόνες μαρτυρούν την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ.

Δραματική είναι η κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τα ράντζα βγήκαν ξανά στους διαδρόμους.

Στη χθεσινή εφημερία στις 4:30 τα ξημερώματα υπήρχαν ράντζα στα ΤΕΠ μαζί με γενικά περιστατικά. «Και μη χειρότερα», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Η εικόνα μιλά από μόνη της

Διπλή μάσκα παντού

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ απευθύνει έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν, να χρησιμοποιούν διπλή μάσκα και να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού.

«Προσοχή! Εμβόλιο. Διπλή μάσκα παντού και αποφυγή συνωστισμού. Προστατευτείτε. Μην τους ακολουθήσουμε στα λάθη τους όπως το καλοκαίρι με τη ΔΕΛΤΑ. Που μας είπαν ότι ξεμπερδέψαμε, ότι ελευθερωθήκαμε και το πληρώνουμε με 100 νεκρούς την ημέρα και δεκάδες διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ».

Νεκρός από κοροναϊό 54χρονος ανεμβολίαστος πατέρας τριών παιδιών

Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο χθες, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, πέθανε από κοροναϊό στη ΜΕΘ 54χρονος υπάλληλος του τμήματος Πληροφορικής και πατέρας τριών παιδιών.

Νοσηλευόταν στη Μονάδα από τις 20 Νοεμβρίου.

Ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος και είχε τεθεί σε αναστολή εργασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο είναι ο 30ος υπάλληλος που χάνει τη μάχη με τον ιό.

in.gr