Οπαδικά τα κίνητρα της φονικής επίθεσης στη Χαριλάου

Ποιες είναι οι τελευταίες εκτιμήσεις από την Αστυνομία

Οπαδικά είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν τρεις νεαροί, γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να πέσει νεκρός από τραύμα με μαχαίρι ένας 19χρονος, ενώ δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Το φονικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεοδ. Γαζή και Ν. Πλαστήρα, κοντά στο γήπεδο του Άρη, όπου οι τρεις νεαροί κινούνταν με τα πόδια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τούς πλησίασαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι της επίθεσης προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία μεταξύ του δράστη ή των δραστών και των θυμάτων.

Ο 19χρονος φαίνεται να υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ οι δύο τραυματίες παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τις έρευνες, λαμβάνοντας καταθέσεις από περίοικους της περιοχής, ενώ εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσουν και οι δυο τραυματίες.

Για το επεισόδιο προσήχθησαν 15 άτομα από τη γύρω περιοχή αλλά, κατά πληροφορίες, δεν φαίνεται να έχουν εμπλοκή.

OT.gr Newsroom