Κώστας Τζιούμης: «Στόχος να γίνει θεσμός το Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης»

Φεστιβάλ Κωμωδίας θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022, υπό τη διοργάνωση του Δήμου Τρίπολης.

Την Τετάρτη (9/2/2022) παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη να υπογραμμίζει ότι στόχος είναι το Φεστιβάλ να γίνει θεσμός μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η ιδέα ξεκίνησε από τη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με την ομάδα «Πέρα Βρέχει» και τη «Φωλιά του Κούκου» και εξαρχής ο Δήμος στήριξε εμπράκτως αυτή την προσπάθεια.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου τόνισε ότι «οι πιο καλές συνεργασίες γίνονται με άτομα και με φορείς που είναι από τον Δήμο μας. Έρχονται 16 καλλιτέχνες από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την πανδημία και ο Πολιτισμός να προχωρήσει μπροστά. Οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν».

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Παναγιώτης Κούδας ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για τη στήριξη και τόνισε ότι «το πρόγραμμα αφορά ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ. Ξεκινάμε την Παρασκευή με την Κατερίνα Βρανά που είναι γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Δείχνουμε ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε. Το Σάββατο θα δείτε δύο παραστάσεις με δέκα κωμικούς, ενώ φέρνουμε και δύο εξαιρετικούς δημιουργούς κόμικ. Την Κυριακή, θα παρουσιαστεί η Σκιτσομάχη, ενώ θα ακολουθήσει η μουσική κωμωδία».

Ο Βαγγέλης Αντωνόπουλος εκ μέρους της ομάδας «Πέρα Βρέχει» δήλωσε ευτυχισμένος που αυτή η ιδέα παίρνει σάρκα και οστά και σημείωσε πως σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Δήμος Τρίπολης και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, ενώ τόνισε και την υποστήριξη της αρμόδιας Αντιδημάρχου.