Ουκρανία: Εικόνες και βίντεο σοκ από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις – Σε πανικό οι πολίτες τρέχουν να σωθούν

Οι πολίτες πανικόβλητοι σπεύδουν να βρουν ασφαλή σημεία για να προστατευτούν, καθώς ο ρωσικός στρατός πραγματοποιεί χτυπήματα στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις

Η αιφνιδιαστική απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν για την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε αρκετές περιοχές της χώρας, έχει προκαλέσει τρόμο στην Ουκρανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Ο Πούτιν με την κίνησή του για έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων στα εδάφη της Ουκρανίας, φαίνεται πως έπιασε στον… ύπνο τη Δύση η οποία δεν φαίνεται να περίμενε να υλοποιείται αυτό το ακραίο σενάριο τόσο άμεσα. 

Οι πολίτες πανικόβλητοι σπεύδουν να βρουν ασφαλή σημεία για να προστατευτούν, καθώς ο ρωσικός στρατός πραγματοποιεί χτυπήματα στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις.

Μπορεί τα πρώτα χτυπήματα να ήταν στοχευμένα και να αφορούσαν κυρίως στρατιωτικούς στόχους της Ουκρανίας, ωστόσο η ανησυχία είναι μεγάλη καθώς υπάρχουν φόβοι ότι θα συνεχιστούν και σε άλλους στόχους.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η έκρηξη που προκλήθηκε από πύραυλο που έπληξε το διεθνές αεροδρόμιο Ivano Frankivsk.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τους φιλορώσους αυτονομιστές στην Ανατολική Ουκρανία, να ανακοινώνουν ότι έχουν καταλάβει τις πόλες Σχάστια και Στανίτσια Λουχάσνκα , γεγονός που εντείνει την ανησυχία για περαιτέρω κλιμάκωση.

Σε αεροπορική βάση κοντά στην Οδησσό, μια από τις πολλές περιοχές που ακούστηκαν εκρήξεις σήμερα το πρωί, ένας άντρας καταγράφει σε βίντεο του πυκνούς καπνούς που ξεπροβάλλουν στο βάθος μετά από ρίψη βόμβας.

Σε καταφύγια οι πολίτες

Οι πολίτες οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από τις δραματικές εξελίξεις και την απόφαση Πούτιν να δώσει το πράσινο φως για στρατιωτικές επιχειρήσεις, σπεύδουν σε ασφαλή σημεία για να προστατευτούν.

Δραματικά βίντεο από τις πολεμικές επιχειρήσεις

Όσο περνούν οι ώρες, έρχονται στη δημοσιότητα δραματικά βίντεο από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας.

Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν τις πρώτες ώρες των στρατιωτικών επιχειρήσεων στοχευμένους στόχους , όπως στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αεροδρόμια.

in.gr