Νέο κλειστό γυμναστήριο κατασκευάζεται στο Άργος

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εξασφάλισε χρηματοδότηση για την κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου, είδηση που προέκυψε μετά την συνάντηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Χρήστος Ράπτης

Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του νέου Κλειστού Γηπέδου στο Δήμο Άργους Μυκηνών που θα υλοποιηθεί στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού που είχε το πρωί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, συζητήθηκε το θέμα του νέου γυμναστηρίου και σύμφωνα με πληροφορίες εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του.

Φαίνεται λοιπόν πως η επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των αθλητών/τριών και αθλητικών συλλόγων του τόπου, πλησιάζει πιο κοντά.

Από το 1980, πριν 42 χρόνια που κατασκευάστηκε το σημερινό κλειστό γυμναστήριο του Άργους, οι ανάγκες έχουν αλλάξει και έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυξήθηκαν οι ομάδες και οι αθλητές/τριες, τα αθλήματα που έχουν αναπτυχθεί στο Άργος είναι πλέον περισσότερα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες το υπάρχον αθλητικό κέντρο.

in.gr