Επιστημονική επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα “Εμβόλια, ακούμε και ρωτάμε τους ειδικούς”

Διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα “Εμβόλια, ακούμε και ρωτάμε τους ειδικούς” διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι, η Επιτελική Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ενταξης (Περιφερειακή Κοινωνική Πύλη) σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η εν λόγω εκδήλωση απευθύνεται σε φορείς και στα Κέντρα Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται  για το θέμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αξιόπιστη ενημέρωση για το επίκαιρο θέμα του εμβολιασμού, την φύση των εμβολίων, τη συμμετοχή τους στην άμυνα του οργανισμού, τα είδη τους, τις σύγχρονες εμβολιαστικές προσεγγίσεις, τι καινούργιο/διαφορετικό έχουν οι πιο προχωρημένες προσεγγίσεις (RNA ,αδενοϊοί) και πώς αυτό βοήθησε στην γρήγορη ανάπτυξή τους εν μέσω πανδημίας, τα εμβόλια ενηλίκων, τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα, τα εμβόλια για covid-19 (αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, σχεδιασμός εμβολιαστικού προγράμματος), πότε αναμένουμε αποτελέσματα στην πορεία της πανδημίας.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους ειδικούς και να συζητήσουν μαζί τους ό,τι σχετικό τους απασχολεί. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας e-prensence, και ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-11514