Πάτρα: «Δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο» λέει γνωστός ποινικολόγος

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας έχει γεμίσει ερωτήματα ακόμη και τους νομικούς.

Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές στο θέμα του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τι συμβαίνει, ο ποινικολόγος Αντώνης Κουρδόγλου μίλησε στον Real FM 107,1 της Θεσσαλονίκης και εκτίμησε ότι «δεν μπορεί ο θάνατος της Τζώρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο».

Ο κ. Κουρδόγλου μίλησε για πρωτόγνωρη στα χρονικά, υπόθεση και σημείωσε πως αν προκύψουν στοιχεία για εγκληματικές πράξεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών οι τρεις δικογραφίες μπορούν να συνενωθούν.

«Δεν μπορεί αυτή η πράξη να τελέστηκε από ένα άτομο» είπε και συνέχισε «είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι όλα τα σκέφτηκε, τα οργάνωσε και τα εκτέλεσε μόνη της (εννοεί την 33χρονη Πισπιρίγκου). Σίγουρα χρειαζόταν τουλάχιστον μία βοήθεια», κατέληξε.

«Να ομολογήσει»

Ο κ. Κουρδόγλου ανέφερε επίσης πως μια ομολογία από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης.

Και συνέχισε λέγοντας πως εάν είναι ένοχη (η μητέρα) «πρέπει οπωσδήποτε να δώσει τις λεπτομέρειες για να μη σπιλώνονται και άλλες προσωπικότητες. Πρέπει να πει την αλήθεια. Αν το έχει κάνει (σ.σ. το έγκλημα), η ομολογία και το να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά της, από την κοινωνία, από τα παιδάκια, από τις ψυχές αυτές, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει. Να ομολογήσει αμέσως και να δώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι».

Αναφέρθηκε επίσης και σε έναν τέταρτο θάνατο, αυτόν της ηλικιωμένης σπιτονοικοκυράς ο οποίος φαίνεται όπως είπε, πως θα πρέπει να διερευνηθεί και αυτός.

in.gr