Γλυκό με γιαούρτι και ζελέ..

Δημήτρης Μπερτζελέτος

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Msc, MEd

  • 2 κουτιά ζελέ φρούτων
  • 2 κεσεδ. γιαούρτι 2%

Ετοιμάστε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και αφήστε το μίγμα να κρυώσει.
Ρίχνετε το γιαούρτι και αναμιγνύετε μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα.
Βάζετε το μείγμα σε φόρμα και το αφήνετε στο ψυγείο για 12 ώρες.
Γαρνίρετε με φρούτα.

Περίπου 60 kcal / κομμάτι