«Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των παιδικών σταθμών του Δήμου Τρίπολης»

Στην υπογραφή εργολαβικού συμφωνητικού προχώρησε, την Τρίτη (26/7/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΛΑΚΩΝ Α.Τ.Ε.”, για την εκτέλεση του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών, βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017».
Το έργο, με αρχικό προϋπολογισμό 250.000,00 €, προβλέπει εργασίες (οικοδομικές και δίκτυα) στους εξής σταθμούς:

  • 2ος παιδικός σταθμός (επί της οδού Βερβένων και Κυνουρίας)
  • 3ος παιδικός σταθμός (Αγίου Κωνσταντίνου)
  • Παιδικός σταθμός Λεβιδίου
  • Βρεφονηπιακός σταθμός «Καραμελόσπιτο» (επί της οδού Βερβένων και Κυνουρίας)
  • Βρεφονηπιακός σταθμός «Αναστάσιου Σχίζα» (επί ης οδού Τρικόρφων 53)

Η συνολική προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου είναι 9 μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει: «Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου προσφέρουν σημαντικό έργο στα παιδιά μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να υπογράψουμε τη σύμβαση για παρεμβάσεις στους δημοτικούς σταθμούς, παρεμβάσεις οι οποίες θα συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό των κτηριακών εγκαταστάσεων, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες.
Η Δημοτική μας Αρχή, δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδικών μας σταθμών, οι οποίοι αξίζουν όλη την προσοχή και την φροντίδα μας, ώστε τα παιδιά και οι εργαζόμενοι να βρίσκονται σε χώρους λειτουργικούς και αισθητικά άρτιους.»

paidikoi1