Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 86η Διεθνή Έκθεση

Παραδοσιακά οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης έχουν ταυτιστεί με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την έναρξη των εργασιών της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που φέτος έχει ως τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι εμπορικές και επιχειρηματικές εργασίες της ΔΕΘ, έχουν συνδυαστεί τα τελευταία χρόνια με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που δίνουν το στίγμα τους για την πολιτική που θα ακολουθήσουν.

Έτσι και φέτος, ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι κομμάτων θα βρεθούν στο πάνελ της 86ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Έκθεσης, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στην τελετή εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Παράλληλα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και την επόμενη ημέρα στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα μιλήσει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».

Το μεσημέρι (13:00) της Πέμπτης θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ μια ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» της ΔΕΘ ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

in.gr