Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Φέτος έχουμε τη χαρά να ανταμώσουμε ξανά με τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και να αναβιώσουμε την καθιερωμένη μας συνάντηση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων.

Μία συνάντηση που έγινε συνήθεια και που η πανδημία μας στέρησε τα προηγούμενα χρόνια.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη στις 19:00, θα βρεθούμε ξανά μαζί για να διασκεδάσουμε, να ενημερωθούμε, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε.

Αυτή η γιορτή αγάπης και τιμής προς τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, έχει ένα ιδιαίτερο χρώμα διότι στήνεται από τους ίδιους τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, έχει την προσωπική τους σφραγίδα και βασίζεται στην αγάπη τους για ενεργή συμμετοχή και δημιουργία. Κύρια συστατικά της η αυθεντικότητα, ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα και η δοτικότητα των ανθρώπων της.

Η εκδήλωση που έχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα αποτελεί μια πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Άστρους και συνδιοργανώνεται με αίσθημα σεβασμού και ευαισθησίας μαζί με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Άστρους.

Επίσης στο ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Απασχόλησης και Αναψυχής Ηλικιωμένων Βόρειας Κυνουρίας Η ’’Ανθήνη’’.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης συστήνεται η χρήση μάσκας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.