Σούρας για τον 53χρονο στα Σεπόλια: Όποιος τολμήσει να τον βγάλει άρρωστο, θα με βρει απέναντί του

«Αλίμονο αν τολμήσει κάποιος να τον βγάλει ψυχιατρικά άρρωστο για να πάρει το χαρτάκι» τόνισε ο κ. Σούρας.

Την οργή του για τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής τη 12χρονη στα Σεπόλια, εξέφρασε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας. «Πορνοτέρας, κτηνάνθρωπος, σεξουαλικά ανώμαλος, διεστραμμένος, αλήτης, κάθαρμα» είπε χαρακτηρίζοντας τον φερόμενο ως δράστη ο κ. Σούρας.

«Όποιος τολμήσει να βγάλει άρρωστο αυτόν τον άνθρωπο, θα με βρει απέναντί του. Και δεν θα με βρει μόνο μου αυτή τη φορά, είμαστε πάρα πολλοί. Δεν υπάρχει αρρώστια, η σεξουαλική διαστροφή δεν έχει αρρώστια. Η εκμετάλλευση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των παιδιών δεν είναι αρρώστια. Είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας, ένας πορνοσεξουαλικοδιεστραμμένος» είπε σε υψηλούς τόνους,  μιλώντας στο δελτίο του Star.

«Αλίμονο αν τολμήσει κάποιος να τον βγάλει ψυχιατρικά άρρωστο για να πάρει το χαρτάκι» τόνισε ο κ. Σούρας.

«Ανθρωπόμορφο τέρας»

Στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ένας 63χρονος, αφού αποφυλακίστηκε, πρόσφερε χρήματα σε δύο αγοράκια κάτω των 10 ετών για να πάνε σπίτι του. «Αυτός λέγεται σεξουαλικά άρρωστος; Άρρωστος με την έννοια της ψυχικής νόσου ή στην πραγματικότητα είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας;» ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ψυχίατρος έκανε δύο αναρτήσεις σε story στο Facebook για την υπόθεση του Κολωνού. «Αν τολμήσετε να τον ονομάσετε ευυπόληπτο πολίτη, καλό οικογενειάρχη, ψυχιατρικό ασθενή, είστε συνυπεύθυνοι. Τσακίστε με δύναμη το ανθρωπόμορφο τέρας, τον πολιτικό παλιάτσο, τον ανώμαλο διεστραμμένο και εμποδίστε μ’ αυτόν τον τρόπο τους επίδοξους μιμητές» γράφει στο πρώτο του story. 

«Ανοίξτε τις πόρτες των σπιτιών σας, να έρθουν να πάρουν τους διεστραμμένους και να τους κλείσουν πίσω από άλλες πόρτες για ΠΑΝΤΑ» σχολιάζει τέλος ο Δημήτρης Σούρας. 

in.gr