Αυτοψία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη, όλα βαίνουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα

Αυτοψία στο έργο κατασκευής της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη της Μεσσηνίας, η οποία -στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου- θα διαχειρίζεται τα απορρίμματα της Μεσσηνίας και της νοτιοδυτικής Αρκαδίας, πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ανδρέα Τσουκαλά και Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και θεμάτων αναπτυξιακών νόμων Στάθη Αναστασόπουλο, ενημερώθηκε από τον εργοταξιάρχη σχετικά με την πρόοδο των εργασιών, η οποία είναι εξαιρετικά ικανοποιητική.

“Εκτιμούμε ότι στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου η μονάδα θα είναι σε θέση να παραλαμβάνει απορρίμματα από τους δήμους της Μεσσηνίας, όπως επίσης της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας, έτσι ώστε να τερματιστεί η ταλαιπωρία που υφίστανται τώρα οι εν λόγω ΟΤΑ” δήλωσε ο περιφερειάρχης, που κάλεσε τους πιο πάνω δήμους να προετοιμάζονται για την εν λόγω εξέλιξη, ενώ υπενθύμισε ότι η πρώτη μονάδα που ολοκληρώθηκε -στην Παλαιόχουνη- διενεργεί πλέον ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Αργολίδας, της Κορινθίας και των Δήμων Τρίπολης και Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία.