ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»

Η κατάθεση των φωτογραφιών για το 1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με πολύ μεγάλη συμμετοχή από φωτογράφους όχι μόνο από την Τρίπολη αλλά και από όλη την Πελοπόννησο, κάνοντας τη διαδικασία επιλογής ευχάριστη αλλά και χρονοβόρα. Για το 2024 λοιπόν, στην έκθεση φωτογραφίας «Γωνιές της πόλης» η οποία θα γίνει στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης στις 27 και 28 Ιουλίου, θα συμμετέχουν 51 φωτογράφοι με 56 φωτογραφίες από «γωνιές» της Τρίπολης, του Άργους, της Ελευσίνας, της Καλαμάτας αλλά και του Βερολίνου κ.α.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη Σάββατο και Κυριακή 17.30 – 24.00.

Το Σάββατο στις 19.15 θα γίνουν η παρουσίαση και τα εγκαίνια της έκθεσης.

Την Κυριακή στις 18.00 θα γίνουν οι «φωτογραφικές συναντήσεις», μια ανοιχτή συζήτηση όχι μόνο για τους συμμετέχοντες στην έκθεση αλλά για όποιον επιθυμεί – ερασιτέχνη ή επαγγελματία – με θέμα τη φωτογραφική δημιουργική διαδικασία αλλά και μελλοντικές φωτογραφικές δράσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φωτογράφους – ερασιτέχνες και επαγγελματίες – που μοιράστηκαν τη δουλειά τους μέσα από το 1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης και ελπίζουμε η έκθεση φωτογραφίας να αποτελέσει εκτός από ένα σημείο συνάντησης, και έναν ακόμα πόλο δημιουργικής επικοινωνίας για την τοπική – και όχι μόνο – κοινωνία.

Σας περιμένουμε.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
tripolisphotofest.anoixtodiktyo.gr
tripolisphotofest@anoixtodiktyo.gr