Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στην Κεφαλονιά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία διεξήχθη στην Κεφαλονιά από 17-19 Μαΐου και συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Παρασκευάς Κατσικερός, ο Γενικός Γραμματέας και Εκπρόσωπος της ΚΕΕΕ κ. Βασίλης Αθανασιάδης και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Μαντάς.

Σημαντικός ο ρόλος που διαδραματίζουν τα επιμελητήρια στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

«Πυλώνες ανάπτυξης» χαρακτήρισαν τα Επιμελητήρια οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωσταντίνος Σκρέκας και η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Ράπτη και διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχιστεί η στήριξη των επιμελητηρίων δηλώνοντας «Μαζί θα προχωρήσουμε».

Στη διάρκεια των εργασιών οι παρόντες ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στα επιχειρηματικά και τουριστικά θέματα, αναπτυξιακά προγράμματα, πνευματικά δικαιώματα αλλά περιβαλλοντικά θέματα που επηρεάζουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Ένα δώρο που έχει τον δικό του συμβολισμό, αντίγραφο της χειρόγραφης επιστολής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, προσέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρο Σπαθή, σημειώνοντας πως και η ιστορία της Ελλάδος συμβάλλει και ενισχύει, με τη σειρά της, την επιχειρηματικότητα.

Πατήστε λήψη για να κατεβάσετε το αναλυτικό ενημερωτικό δελτίου της ΚΕΕΕ.

ΔελτίοΤύπου_Πραγματοποιηθείσα-Γενική-Συνέλευση_Κεφαλλονιά